„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+5.5 °C
apmācies

Izveidota Junioru attīstības hokeja līga

Publicitātes foto

31. augusta notika jaunizveidotās Junioru attīstības hokeja līgas (JAHL) pirmās spēles. Šī līga izveidota agrākās pirmās līgas vietā. Čempionātā piedalīsies deviņas komandas, Daugavpili pārstāvēs klubs „Dinaburg”.

Līgā spēlēs arī HK „Venta 2002”, HK „Zemgale/JLSS”, „Prizma”, HS „Rīga 2002”, HS „Mārupe/AKO”, „Pārdaugava”, „Valmieras HK” un „Liepājas SSS”. Katra komanda regulārajā čempionātā aizvadīs četru apļu turnīru. Pēc tam četras labākās komandas izspēlēs divu apļu turnīru, kā rezultātā tiks noteikts JAHL čempions.

„Dinaburg” pirmo spēli aizvadīs izbraukumā 2. septembrī, tiekoties ar „Prizmu’, savukārt pirmā mājas spēle notiks 9. septembrī ar „Zemgali”.

JAHL čempionātā atļauts piedalīties 1998.–2001. gadā dzimušiem hokejistiem. Katra komanda ir tiesīga pieteikt uz spēli ne vairāk kā trīs 1996.--1997. gadā dzimušus spēlētājus. Turklāt četras komandas („Venta 2002”, „Mārupe/AKO”, „Valmiera HK” un „Daugavpils Dinaburg”) var papildus pieteikt trīs 1996. gada un vecākus spēlētājus.