„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Daugavpils bokseri izcīna „Domes kausu”

daugavpils.lv

Divas dienas Dubrovina parkā norisinājās tradicionālais boksa turnīrs – „Domes kausa” izcīņa.

Ringā, kurš bija uzstādīts Rīgas ielā iepretim parkam, cīnījās Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas jaunie bokseri – aptuveni 100 dalībnieki, ar savu komandu startēja Daugavpils BJSS audzēkņi. Uzvarētājus noskaidroja piecās vecuma grupās. Sacensību dalībniekus atbalstīja jauniešu festivāla „Artišoks” dalībnieki un apmeklētāji, kā arī Latvijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs.

Daugavpils izlase (treneris Vladislavs Sokolovs) izcīnīja visvairāk zelta medaļu un saņēma „Domes kausu”.

Turnīrā uzvarēja Daugavpils sportisti Markuss Plociņš, Ņikita Elksniņš, Marks Aširovs, Konstantīns Pavlovs, Jekaterina Vasiļjeva, Valērija Šepetovska.

Sudraba godalgas izcīnīja Ņikita Jerumāns, Romāns Pukinskis, Romāns Iļjins, Ņikita Glotovs, Kirils Papino, Romāns Orlovskis, Andris Mihailovs un Gļebs Vasiļevskis.

Savukārt Konstantīns Pavlovs saņēma speciālbalvu „Par labāko tehniku”, bet kauss „Par uzvaras gribu” tika pasniegts Kamilai Pukavičuitei no Marijampoles (Lietuva).

Komandu kopvērtējumā uzvarēja Latvijas izlase, otrajā vietā – Baltkrievijas bokseri, trešajā vietā – Krievija.