„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Huligāni traucē cilvēkiem gulēt

Kadri no aculiecinieku video

4. septembrī Daugavpils iedzīvotājs Igors Ivanovs sociālajā tīklā „Facebook” vērsās pie Daugavpils domes priekšsēdētāja Riharda Eigima, aicinot ieviest kārtību un novērst pastāvīgos ķīviņus pie viņa mājokļa logiem stāvvietas pusē pie spēļu zāles „Olimpic” Sakņu ielā.

„Nesaprotamu iemeslu dēļ no šī gada jūnija svētku dienās, naktīs, pie šīs iestādes sākuši pulcēties piedzērušies jaunieši. No viņu mašīnām naktīs skan skaļa mūzika, regulāri izceļas kautiņi, kuros  piedalās pat meitenes. Tas apliecina, ka likums nedarbojas, bet pilsētas jauniešiem trūkst jebkādas morāles. Ir sāpīgi un skumji to visu vērot. Iestādes apsardze neiejaucas notikumos, kas risinās ārpusē (tā nav viņu darīšana),” raksta daugavpilietis.

V. Ivanovs pievienojis savam vēstījumam kautiņa, kas izcēlies pie spēļu zāles, video. Viņš apgalvo, ka šurp regulāri tiek izsauktas pašvaldības un Valsts policijas patruļas, taču viņi strādā tika ar sekām, nevis notiekošā cēloņiem. Tuvējo māju iedzīvotāji uzskata, ka jāmaina šīs iestādes darba laiks.

Preses konferencē domē R. Eigims atzīmēja, ka viņš ir iepazinies ar situāciju un noskatījies videoierakstus. Pilsētas vadība pagaidām nevar apsolīt, ka tiks ierobežots spēļu zāles darba laiks, taču gatavojas kontrolēt, kā tiek risināta šī problēma.