„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

„Daugavpils” kārtējo reizi sagrauj pretiniekus

pexels.com

Komandas „Daugavpils/Progress” futbolisti kārtējo reizi izcīnījuši pārliecinošu uzvaru, šoreiz ar rezultātu 15:0 sagraujot „Preiļus”. Kad 14. minūtē uz tablo jau bija 4:0, atlika vien gaidīt, vai daugavpilieši spēs ieraidīt pretinieku vārtos vairāk nekā desmit bumbas.

Pirmajā puslaikā preilēnieši zaudēja sešus vārtus, bet pēc pārtraukuma „Daugavpils” ātri vien sasniedza 10 vārtu „robežu”, savukārt atlikušajā laikā skatītāji slēdza derības ar dažādu pretinieku vārtos ieraidīto bumbu skaitu.

Patīkama uzvara, kuru ir grūti komentēt. Prieks par Ričardu Žaldovski un Naisiru Karmonu – abi guva četrus vārtus. Tas ir personīgais rekords, lai arī spēlē ar vāju pretinieku. Svarīgi arī tas, ka tika aizvadīta „sausā” spēle, lai gan tās beigās bija apdraudēti arī daugavpiliešu vārti.

Tagad šī spēle jāaizmirst, jo jau šonedēļ būs jācīnās ar „Rēzekni”, kura vēlas pakāpties augstāk un iekļūt un vismaz iekļūt labāko četriniekā, jo tas ir svarīgi.

Šosezon pirmajai līgai ir specifisks formāts. Pēc diviem apļiem četras labākās komandas cīnīsies savā starpā, un tikai tad kļūs zināms čempions, kurš arī saņems vienīgo ceļazīmi uz virslīgu.

Pilno spēles un līgas statistiku lasiet 11. septembra numurā.