„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Pilsēta apbalvos labākos sportistus

pixabay.com

Daugavpils domes finanšu komitejas sēdē deputāti lēma par naudas balvu piešķiršanu vairākiem Daugavpils sportistiem – peldētājiem, volejbolistiem un spīdvejistiem, kā arī viņu treneriem. 

Kopumā sportistu apbalvošanai pašvaldība piešķirs 11 643 eiro no budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

Par pirmo vietu pasaules paralimpiskās peldēšanas alianses Eiropas čempionātā Jurijam Semjonovam piešķirs naudas balvu 4743 eiro apmērā, bet viņa trenerim Igoram Granovskim -- 2371 eiro.

Par sudrabu Eiropas U22 pludmales volejbola čempionātā Anastasijai Kravčenokai piešķirs naudas balvu 1707 eiro apmērā, bet viņas trenerei Žannai Zaņeginai -- 853 eiro apmērā.

Par 3. vietu Eiropas U19 individuālajā kausā spīdvejā Oļegam Mihailovam piešķirs 716 eiro, viņa trenerim Nikolajam Kokinam -- 358 eiro.

Par bronzu Eiropas U19 spīdveja pāru kausā Oļegam Mihailovam piešķirs 358 eiro, Artjomam Trofimovam 358 eiro, bet viņa trenerim Nikolajam Kokinam 179 eiro.

Galīgo lēmumu par sportistu apbalvošanu deputāti pieņems domes sēdē.