„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.0 °C
apmācies

Nāvējošs ievainojums

pixabay.com

12. septembrī Krāslavas novada Ūdrīšu pagastā tika pastrādāts noziegums – smagu miesas bojājumu rezultātā nomira vīrietis.

Valsts policijas vecākā inspektore Inese Fjodorova informēja, ka kopīgas alkohola lietošanas rezultātā starp diviem vīriešiem izcēlās konflikts, kura laikā viens no strīda dalībniekiem vienu reizi iedūra ar nazi kājā 1979. gadā dzimušam vīrietim. Kad notikuma vietā ieradās mediķi, cietušais jau bija miris.

Uz aizdomu pamata par izdarīto noziegumu tika aizturēts 1975. gadā dzimis vīrietis. Viņam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 3. daļas -- par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.