„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.9 °C
apmācies

Komanda „Latgale” noķer „zelta” copi

pixabay.com

Ar komandas „Latgale” uzvaru noslēdzās Latgales spiningošanas čempionāts, kas notika 15. un 16. septembrī Rušonas ezerā, pastāstīja tiesnese Žanna Kufina.

Komandas „Latgale” sportisti Aleksandrs Suško, Vitālijs Stefanovičs, Māris Āriņš un Ainārs Kalvāns divās dienās noķēra lomu 19,5 kg. Aleksandrs Suško atzina, ka komandai izdevās „zelta” cope, jo bija izvēlēta pareizā taktika. Otrajā vietā ierindojās komanda „Koknese 2”, bet trešajā - vēl viena Latgales komanda „Senior Boat”, kur apvienojās Preiļu novada sportisti Elgasts Dimants, Pēteris Bernāns, Vladislavs Gribuška un Imants Veigulis.

Tāpat tika noteiktas labākās ekipāžas. Zelta godalgas izcīnīja komandas „Koknese 2” duets Jānis Bandars un Aleksandrs Golovko ar 8,7 kg zivju, sudraba - komandas „Latgale” pāris M. Āriņš un A. Kalvāns ar 12,8 kg lielu lomu, bet bronzas -komandas „Senior Boat” makšķernieki E. Dimants un P. Bernāns ar lomu 7,6 kg.