„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

„Kalupei” otrā vieta Latvijas amatieru minifutbola turnīrā

daugavpilsnovads.lv

8. oktobrī RTU stadionā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais Latvijas amatieru minifutbola (7 pret 7) finālturnīrs, kurā sešu labāko valsts reģiona komandu konkurencē otro vietu ieguva Daugavpils novada futbola komanda “Kalupe”, raksta daugavpilsnovads.lv.

A apakšgrupā vislabāk veicās Kurzemes minifutbola pārstāvei “EKO Kurzeme” no Liepājas, kas guva virsroku spēlē ar Zemgales reģionu pārstāvošo FK “Allegro/Dobeles dzirnavnieks” (2:0), kā arī piedzīvoja bezvārtu neizšķirtu duelī pret Vidzemes čempioni Aizkraukles “Poila”. Ar četriem iegūtiem punktiem kurzemniekiem pietika pirmās vietas nodrošināšanai, kamēr otrajā pozīcijā finišēja divus punktus savākusī “Poila”, kas cīnījās 0:0 arīdzan pret Zemgales vienību.

Arī B grupā nevienai no trim komandām neizdevās sasniegt maksimālo rezultātu jeb divas uzvaras. Pa četriem punktiem šeit sakrāja “Bettend.com” un pērnā gada zelta medaļu ieguvēja FK “Kalupe” (Latgales reģions). Šo vienību savstarpējais cīniņš noslēdzās neizšķirti -- 1:1, bet abas prata pārspēt Ziemeļaustrumu reģiona čempioni no Ludzas SK “Latgols”. Tā kā rīdzinieki to paveica pārliecinošāk (4:0 pret 1:0), viņi labākas vārtu attiecības dēļ arī ieguva pirmo vietu grupā.

Pusfinālā sevi veiksmīgāk apliecināja B apakšgrupas vienības. “Bettend.com” pēc neizšķirta pamatlaikā (1:1) “pendeļu” sērijā ar 4:2 sarūgtināja “Poila”, kamēr FK “Kalupe” ar 2:0 uzveica “EKO Kurzeme”.

Izšķirošajā fināla duelī “Bettend.com” apliecināja savu pārākumu pār Daugavpils novada komandu (2:0), bet cīņā par bronzas godalgām “EKO Kurzeme” pēc bezvārtu neizšķirta pamatlaikā pēcspēles sitienu sērijā ar 4:3 pārspēja “Poila” futbolistus. Piekto vietu turnīrā izcīnīja FK “Allegro/Dobeles dzirnavnieks”, kas ar rezultātu 3:1 uzveica SK “Latgols”.

Visas sešas finālturnīra dalībnieces saņēma piemiņas balvas, bet komandas, kas ierindojās pirmajā trijniekā, tika apbalvotas ar attiecīgās pakāpes medaļām un kausiem. Tāpat sveikti tika turnīra labākie spēlētāji individuālajās nominācijās. Prasmīgākā trenera/menedžera nominācijā triumfēja Aleksandrs Vabiščevičs (Daugavpils novada komanda “Kalupe”).