„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Pirmajā posmā uzvar „Daugavpils”

pixabay.com

Tuvojas noslēgumam Latvijas futbola pirmās līgas regulārais čempionāts. Divdesmit pirmajā kārtā „Daugavpils/Progress” izbraukumā pārliecinoši uzvarēja „Smilteni” – 6:1.

Hettriks Kuoadio Sedrikam, bet Vugars Askerovs realizēja divus 11 m soda sitienus. Savukārt pirmos vārtus ceturtajā minūtē guva Roberts Magrins.

„Daugavpils” galvenie pretinieki visas sezonas garumā „Tukuma” futbolisti piedzīvoja zaudējumu trešajā kārtā pēc kārtas, šoreiz piekāpjoties „Albertam” – 1:3.

Tādējādi „Daugavpils” nostiprinājās līderpozīcijā – 55 punkti, bet „Super Nova” pakāpās uz otru vietu – 50 punkti. „Tukums” pašlaik ir trešajā pozīcijā – 48.

Šonedēļ norisināsies pēdējā kārta. „Daugavpils” 21. oktobrī savā laukumā tiksies ar „Tukumu”. Pašlaik var teikt, ka daugavpilieši ir uzvarējuši čempionāta pirmajā fāzē. Kad būs aizvadīta 22. kārta, pirmais četrinieks – „Daugavpils”, „Super Nova”, „Tukums” un „Rēzekne” sāks cīņu par medaļām. Komandas sacentīsies vienā aplī un noskaidros jauno čempionu.