„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

Izsludināta pieteikšanās konkursam "Gada sporta skolotājs 2018"

Publicitātes foto

Līdz 12. novembrim novadu, pilsētu izglītības pārvaldes, vispārējās un profesionālās izglītības iestādes aicinātas pieteikt savus sporta skolotājus Izglītības un zinātnes ministrijas organizētajam konkursam "Gada sporta skolotājs 2018". Dalību konkursā var pieteikt arī paši sporta skolotāji.

Pieteikšanās konkursam ir ērta un vienkārša – vietnē https://ej.uz/sportaskolotajs2018 jāaizpilda pieteikuma forma.

Jau otro gadu konkursa nolikums vairs neparedz iesniegt sporta skolotāja vadītās sporta stundas videoierakstu.

Konkursa "Gada sporta skolotājs 2019" vērtēšanas komisijā šogad ir gan IZM pārstāvji, gan pieredzes bagāti sporta pedagogi, sportisti un nozares speciālisti, tostarp Latvijas vieglatlēte Anita Siliņa, sporta žurnālists Dāvids Ernštreits, Rīgas maratona organizators Aigars Nords.

Konkurss norit divās kārtās. Pirmajā kārtā konkursa komisija vērtēs pretendentu sagatavotos pieteikumus. Seši dalībnieki ar lielāko punktu skaitu tiks izvirzīti konkursa otrajai kārtai, kurā žūrijas komisija vērtēs sporta skolotāju prasmes, vadot sporta stundu Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā.

Konkursa mērķi ir atrast profesionālāko sporta skolotāju Latvijā, popularizēt sporta skolotāja nozīmi veselīgas un fiziski aktīvas jaunās paaudzes izglītošanas procesā, kā arī celt profesijas prestižu plašākas sabiedrības acīs. Balva "Gada sporta skolotājs 2018" ir viena no nominācijām “Latvijas Gada balvas sportā 2018” apbalvošanas ceremonijā.

Konkursa nolikums un pieteikšanās forma pieejami IZM mājaslapā.