„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+15.3 °C
apmācies

„Notikumu sērija” Līvānos

Publicitātes foto

3. novembrī Līvānos notiks pirmais pasākums „Notikumu sērija”, kuru rīko Mūsdienu mākslas galerija un kur apmeklētājs varēs piedzīvot vairākas norises vienviet.

Biedrības „Galerija” valdes locekle Lāsma Vindule pastāstīja, ka pasākumu ievadīs mākslinieku un mākslas cienītāju gājiens-performance, kuras autors Armands Grundulis to iecerējis kā pretmetu politiskai vai ideoloģiskai akcijai, drīzāk tā būs manifestācija par dzīves svinēšanu ziemas sākumā, tuvu Latvijas nomalei un ar „zelta” transparentiem un karodziņiem.

Gājiens-fermormance sāksies pie kultūras centra un noslēgsies pie Mūsdienu mākslas galerijas, kur A. Grundulis, Ksenija Miļča, Kārlis Bergs, Ojārs Pētersons, Jānis Krauklis, Krišs Salmanis prezentēs izstādi „Tiešā griba”. Pēc tam mākslinieki un apmeklētāji iesaistīsies sarunā „Tiešā runa” par performanci un izstādi.