„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Aicina uz futbola sezonas zelta spēli

Publicitātes foto

Sestdien pl. 14.00 „BFC Daugavpils/Progress” savā laukumā aizvadīs sezonas svarīgāko Komanda.lv 1. līgas spēli! Spēlē ar SK “Super Nova” Daugavpils komanda var nodrošināt sev čempionu titulu un vietu virslīgā.

„BFC Daugavpils/Progress” aizvada lielisku sezonu Latvijas 1. līgas čempionātā. Divas kārtas pirms turnīra noslēguma daugavpilieši apsteidz tuvākos sekotājus par pieciem punktiem un jau sestdien savu skatītāju priekšā var priekšlaicīgi nodrošināt čempionu titulu.

Spēles sākums ieplānots pl. 14:00 un ieeja uz spēli būs bez maksas. Daugavpils komanda šajā spēlē plāno iepriecināt kvēlākos vienības līdzjutējus, kuri visas sezonas garumā aktīvi atbalstīja savu komandu!

Lai nodrošinātu pirmo vietu čempionātā un iekļūšanu virslīgā, Daugavpils komandai šajā spēlē jāuzvar vai jānospēlē neizšķirti. Neveiksmes gadījumā 11. novembrī būs obligāti jāiegūst vismaz viens punkts izbraukuma spēlē Tukumā.