„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 7. oktobris
Pirmdiena
Daumants, Druvvaldis
+6.1 °C
apmācies

Inga Goldberga iesniedz atlūgumu

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims pasniedz ziedus Ingai Goldbergai // Foto: Aleksandrs Rube

Daugavpils domes izpilddirektore Inga Goldberga ir ievēlēta 13. Saeimā, tāpēc iesniegusi domes priekšsēdētājam atlūgumu.

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims pateicās Ingai Goldbergai par darbu un pasniedza domes Goda rakstu par godprātīgu, augsti profesionālu darbu Daugavpils pašvaldībā un ieguldījumu pilsētas attīstībā. Savukārt I. Goldberga pateicās par visiem iedzīvotājiem par uzticēšanos, domes darbiniekiem – par pozitīvu gaisotni darbā un žurnālistiem – par uzmanību, kas tiek veltīta pilsētas problēmām. I. Goldberga apsolīja, ka tagad aizstāvēs Daugavpils intereses Saeimā. Viņa atzīmēja, ka turpmāk vēlētos darboties reģionālās attīstības un vides aizsardzības jomā.

Domes izpilddirektora pienākumu izpildītāja būs izpilddirektores vietniece Tatjana Dubina, uz izpilddirektora amatu jau ir izsludināts konkurss.