„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.9 °C
apmācies

„Daugavpils U13” futbolistiem – ceturtā vieta

U13 grupas uzvaretāji - Hammarby Fotboll (Zviedrija)// Publicitātes foto

Futbola turnīrā „Ateitis Cup” Lietuvā „Daugavpils U13” komanda sacentās ar vienaudžiem no Šveices, Moldovas un Latvijas, piedalījās arī Itālijas, Somijas un Zviedrijas komandas.

„Daugavpils U13” iesāka ar uzvaru, pieveicot Šveices „Lugano” – 2:1. Pēc tam uzvaru sēriju turpināja spēlē ar Ķišiņevas „Dinamo” – 1:0, tad sekoja neizšķirts spēlē ar „Viļņu” – 1:1. Šie rezultāti garantēja daugavpiliešiem pirmo vietu grupā.

Ceturtdaļfinālā Daugavpils komanda uzvarēja Rīgas „Dinamo” – 2:0. Pusfinālā bija jācīnās ar Brestas „Dinamo”, kura grupu turnīrā negaidīti pārspēja Turīnas klubu. Diemžēl šos „dinamiešus” neizdevās pieveikt – 1:3.

Spēlē par bronzu „Daugavpils U13” sacentās ar „Mettu”, un atkal neveiksme - 2:3. Rezultātā – ceturtā vieta 28 komandu konkurencē.

Par turnīra „Ateitis Cup” labāko aizsargu atzīts Marsels Šteinbergs.

Komandas treneris Ivans Maksimčuks: „Ar sniegumu turnīrā esmu apmierināts, puiši spēlēja labi. Diemžēl gan spēlē ar Brestas komandu, gan „Mettu” viens puslaiks bija neveiksmīgs. Pirms turnīra mūsu uzdevums bija iekļūt astotniekā, bet galarezultātā pārdzīvojām, ka neizdevās izcīnīt medaļas. Taču jaunajiem futbolistiem tā ir lieliska pieredze, lai strādātu tālāk un saprastu, pēc kā jātiecas.”