„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

„Lokomotīve” komplektē sastāvu

Sergejs Kuznecovs

No 1. novembra atvērts transferta logs Polijas spīdveja līgās. Daugavpils spīdveja klubs „Lokomotīve” jau pirmajās dienās nokomplektēja savu sastāvu.

Nākamgad juniori būs tie paši – Elvis Avgucevičs, Ernests Matjušonoks, Dāvis Kurmis, Artjoms Trofimovs un Oļegs Mihailovs, jo viņi noslēguši ar klubu ilggadēju līgumu. Viņiem pievienojies Daniils Kolodinskis, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Bidgoščas „Poloniju”.

Līgumu ar klubu pagarinājis Kjasts Puodžuks, arī Vadims Tarasenko un Timo Lahti turpinās karjeru „Lokomotīvē”.  Savukārt Peters Ljungs izmēģinās spēkus ekstra līgā.

Pēc divu gadu pārtraukuma „Lokomotīvē” atgriežas Andžejs Ļebedevs. Aizvadītā sezona spīdvejistam nebija veiksmīga, kā rezultātā viņš tika iznomāts Ribņikas klubam, savukārt nākamajā sezonā no Andžeja tiek gaidīts labāks sniegums.