„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

Ludzā konfiscēja narkotikas

pixabay.com

Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas, veicot izmeklēšanu agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros saistībā ar narkotisko vielu nelikumīgo apriti, kratīšanas laikā kāda 1983. gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā atrada un izņēma ap 5 gramiem marihuānas un psihotropās vielas šķidrumu, kura daudzums tiek noskaidrots. Aizdomās turamais vīrietis aizturēts un nogādāts ārstniecības iestādē ekspertīzes veikšanai narkotisko vielu lietošanas fakta pārbaudei. Agrāk tiesāts nav. Policija turpina izmeklēšanu.

Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.