„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Skrien uz Jauno gadu!

Publicitātes foto

Jau tradicionāli 30. decembrī notiks Jaungada skrējiens, kurā varēs piedalīties ikviens, kurš vēlas aktīvi pavadīt 2018.gada nogali un skriet uz jauno gadu. Starts nemainīgi Vienības laukumā, plkst. 14:00 pie lielās egles.

Jaungada skrējiena galvenie mērķi ir popularizēt skriešanu kā brīvā laika pavadīšanas veidu un piesaistīt iedzīvotājus aktīvam un sportiskam dzīvesveidam.

Jaungada skrējiens netiek rīkots, lai noskaidrotu labākos skrējējus dažādās distancēs, bet gan lai visi kopā dotos izklaidējošā un jautrā skrējienā.

Skrējienā būs divas distances- 500 m distance, kura paredzēta ģimenēm kopā ar bērniem, savukārt, 2 km distance būs piemērota visiem aktīva dzīvesveida piekritējiem.

Piedalīties skrējienā tiek aicināti gan individuālie skrējēji, gan ģimenes un kolektīvi. Lai piedalītos skrējienā, nav nepieciešama reģistrācija. Taču pēc skrējiena tiks rīkota Jaungada loterija, kurā varēs laimēt daudzas pārsteiguma balvas. Lai piedalītos šajā loterijā, nepieciešama iepriekšēja reģistrācija.

[Reģistrēties var šeit]

Pārsteiguma balvas sarūpēs Daugavpils Olimpiskais centrs, Daugavpils Teātris, Daugavpils Marko Rotko mākslas centrs, viesnīcas Par Hotel“Latgola” restorāns “Plaza”, zinātkāres centrs  “Zinoo, Daugavpils Jumping Fitness, Daugavpils Ledus Halle, BigBank Skrien Latvija Daugavpils pusmaratons.

Savukārt, Ziemassvētku Rūķis būs parūpējies par piemiņas balvām visiem skrējiena dalībniekiem. Īpašās balvas saņems labākais kostīma īpašnieks, kuplākā ģimene un kuplākais kolektīvs.

Vairāk informācijas par Jaungada skrējienu www.daugavpilssports.lv