„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Latgales komandu spēlē uzvar daugavpilieši

Sergejs Kuznecovs

Latvijas telpu futbola virslīgā „LDz Cargo/DFA” aizvadīja pirmo oficiālo spēli Ukrainas speciālista Pāvela Pikalova vadībā. Trenera debija uzskatāma par veiksmīgu – Latgales komandu cīņā daugavpilieši pārliecinoši uzvarēja Jēkabpils komandu – 6:1.

Pirmajā puslaikā risinājās līdzīga cīņa, un tikai spēles pirmās daļas vidū „LDz Cargo” sāka pārņemt iniciatīvu. Tuvojoties pārtraukumam, dzelzceļnieki nebija realizējuši nepieklājīgi daudz izdevīgu momentu, -- gan iziešana viens pret vienu ar vārtsargu, gan piespēle uz vārtu tālo stūri, gan tālsitiens. Un ik reizi, kad bumbai bija jānonāk pretinieku vārtos, tā atradās jebkur, tikai ne mērķī.

Taču 17. minūtē Vladimirs Volkovs iesita vārtus -- pirmajā puslaikā tie bija vienīgie. Toties otrajā puslaikā komandas spēle bija daudz rezultatīvāka.

Jēkabpilieši devās uz priekšu, taču „dzelzceļnieki” rīkoja veiksmīgus pretuzbrukumus un periodiski guva vārtus.

„LDz Cargo/DFA” izcīnīja pārliecinošu uzvaru – 6:1. Jāpiebilst, ka zālē no griestiem pilēja ūdens – uz grīdas pamazām veidojās peļķīte, kura, pēc tieneša komandas, spēles laikā vairakkārt tika uzslaucīta. Lai gan zāle ir salīdzinoši jauna, tai tādas pašas problēmas kā Kultūras pils „vecenītei”.

Šajā kārtā „Rēzekne” izbraukumā pieveica komandu „RABA” – 3:2.

Pilnu spēles un līgas statistiku lasiet 11. decembra numurā.

Pilnus rakstus varat lasīt, abonējot laikraksta e-versiju.