„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Konkurss “Ludzas novada Uzņēmēju gada balva 2018”

pexels.com

Ludzas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos uz konkursu “Ludzas novada Uzņēmēju gada balva 2018”, kura ietvaros no 2018. gada 1. novembra līdz 31. decembrim ikviens iedzīvotājs, organizācija, uzņēmuma kolektīvs, komersants, biedrība vai iestāde var izvirzīt kandidatūras, aizpildot konkursa pieteikuma anketu un iesniedzot to Ludzas novada pašvaldībā (Raiņa ielā 16, Ludzā, Ludzas novadā, LV-5701) personīgi, pa pastu vai nosūtot elektroniski uz e-pastu dome@ludza.lv

Konkursa “Uzņēmēju gada balva 2018” NOLIKUMS

Konkursa mērķis ir apzināt un godināt Ludzas novada uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību novadā, veicināt Ludzas novada uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus Ludzas novadā.

Kandidatūras var izvirzīt šādās nominācijās: Lielākais nodokļu maksātājs, Lielākais darba devējs, Gada bioloģiskais ražotājs, Gada mājražotājs/amatnieks, Gada tūrisma pakalpojumu sniedzējs, Gada lauksaimnieks graudkopībā/lopkopībā, Gada jaunais komersants, Jauniešiem draudzīgs uzņēmums, Gada pakalpojumu sniedzējs/tirgotājs. Konkursa komisijai ir tiesības izveidot citas nominācijas un piešķirt kādu no speciālbalvām – Ludzas un/vai novada Tēla popularizētājs. Konkursa nominanti un uzvarētāji tiks godināti svinīgā pasākumā Ludzas Tautas namā.


ludza.lv