„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.1 °C
apmācies

Saeimā vērtēs sabiedrības iniciatīvu par azartspēļu aizliegšanu Latvijā

pixabay.com

Saeima ceturtdien, 10. janvārī, vienbalsīgi nolēma nodot parlamenta Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai tālākai izvērtēšanai sabiedrības iniciatīvu par azartspēļu zāļu aizliegšanu Latvijā. 

Iniciatīvu "Azartspēļu zāļu aizliegšana visā Latvijas teritorijā" iepriekš portālā "Manabalss.lv" parakstīja 10 945 Latvijas pilsoņi, un tā iesniegta Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā, kas decembra vidū nolēma virzīt šo jautājumu skatīšanai Saeimas plenārsēdē.

87 deputātiem balsojot "par" un nevienam nebalsojot "pret" vai "atturoties", deputāti sēdē ceturtdien, 10. janvārī, atbalstīja iesnieguma nodošanu vērtēšanai Saeimas Budžeta un finanšu komisijā. 

"Spēļu elles ir slimība, kura ir pārņēmusi Latviju. Visi to apzinās, bet neviens neko nedara. Iet bojā cilvēki, tiek saplosītas ģimenes, tiek pazudināta valsts," pauž iniciatīvas autori, kuri lūdz Saeimu izskatīt iniciatīvu un rast risinājumu azartspēļu aizliegšanai visā Latvijas teritorijā.


lsm.lv