„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.6 °C
nedaudz mākoņains

Policija aizturējusi vīrieša slepkavas

Policija aizturējusi trīs personas, kas tiek turētas aizdomās par vīrieša slepkavību Krāslavā. Aizturēto vidū ir kāds 1995. gadā dzimis vīrietis un divas nepilngadīgas personas. Uzsākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas kļuvuši par cietušā nāves iemeslu. Par šo noziegumu paredzēts cietumsods no 3 līdz 15 gadiem ar vai bez mantas konfiskācijas un aprobācijas dienesta uzraudzība līdz 3 gadiem.

Tiesa visiem trim aizturētajiem piemērojusi drošības līdzekli, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Traģiskie notikumi risinājās Krāslavas pilsētas svētku laikā, naktī no 19. uz 20. jūliju. Pie vietējā naktskluba izcēlās kautiņš, kura laikā tika smagi piekauts 28 gadus vecs vīrietis. Ziņu par notikušo policija saņēma ap pulksten diviem naktī. Cietušais smagā stāvoklī tika nogādāts reanimācijā, taču viņa dzīvību glābt neizdevās. Savukārt vainīgos policija drīz vien aizturēja. Pašlaik notiek izmeklēšana.