„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.9 °C
apmācies

Robežsargs izglāba sievieti no degošas automašīnas

29. jūlijā uz ceļa Kārsava--Rēzekne robežsargs izglāba sievieti no avarējušas un degošas automašīnas, informē Valsts robežsardze.

Pirmdienas pēcpusdienā Valsts robežsardzes Ludzas pārvaldes Aizgāršas robežapsardzības nodaļas robežsargs, braucot no dienesta vietas, ceļa Kārsava-Rēzekne malā pamanīja vīrieti ar redzamiem miesas bojājumiem. Robežsargs nekavējoties apturēja savu automašīnu un konstatēja degošu, grāvī avarējušu Opel Zafira markas automašīnu, kurā atradās iepriekšminētās personas sieva.

Robežsargs nekavējoties izsauca atbildīgos dienestus un, pieskrējis pie automašīnas, atlieca tās aizmugurējās durvis un palīdzēja sievietei nokļūt drošā attālumā no automašīnas.

Kad sieviete bija izglābta, robežsargs atgriezās pie automašīnas, lai pārliecinātos, ka tajā neatrodas cilvēki, un centās nodzēst liesmas.

Notikuma vietā ieradās Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.