„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.9 °C
apmācies

Jānis Skridla: daru to, kas man patīk (ANONSS)

Ilūkstietis Jānis Skridla ir aktīvs un atraktīvs jaunietis. Ikdienā gan biežāk viņš sastopams Daugavpilī, jo šeit jaunietis strādā un attīsta sevi iemīļotajā hobijā – dejošanā. Jānis ir atvērts jaunietis ar lielisku humora izjūtu, viņš vienmēr ir apņēmības pilns, īstenojot savas idejas un ieceres, kā arī uzskata, ka tieši apņēmīgākie spēj sevi realizēt jebkur.

Esmu ilūkstietis, bet mani bieži var sastapt Daugavpilī, jo šeit ir gan mans darbs, gan viens no hobijiem,” stāsta Jānis Skridla, “strādāju celtniecības nozarē. Tiesa, esmu apguvis citu – pavāra profesiju, bet viens otram jau netraucē.” Neilgu laiku Jānis strādāja arī par pavāru, bet vēlāk piekrita brāļa piedāvājumam un devās darba gaitās uz ārzemēm. “Dzīve iegrozījās tā, ka bija iespēja aizbraukt, pastrādāt ārzemēs – Vācijā, celtniecības nozarē. Tas bija pirms kādiem 8 gadiem, kad brālis man piedāvāja pamēģināt. Pastrādājām 3 mēnešus un atgriezāmies.”

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem . Par “Jānis Skridla: daru to, kas man patīk” saturu atbild “Latgales Laiks”
#SIF_MAF2020

 

Vairāk lasiet 10. jūlija numurā!