„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.0 °C
nedaudz mākoņains

Kas atdos Ilzei autobusu?

Bebrenes pagasta Ilzes iedzīvotāji vēstulē Ilūkstes novada domei lūdz vismaz vienu reizi nedēļā atjaunot maršruta autobusu „Ilūkste-Ludvigova-Murovanka-Ilze”, kas kursējis otrdienās un ceturtdienās plkst.8.15, bet tika likvidēts ar šī gada 1. martu, jo nebija rentabls. Arī Ludvigovas iedzīvotāji (Pilskalnes pagasts izteikuši šādu lūgumu. Trešdienas rītā „Latgales Laiks” devās uz Ludvigovu un Ilzi.

Komentāri

11.04.2006 10:53
Ilzīte
Cik to cilvēku ir , tik arī ir , bet viens ir skaidrs , ka vairāk nepaliks , diemžēl .... Tā ka braucēju būs tik cik bija . Un tā aiziet bijušo laiku godība un tāpat kā seno maiju un acteku civilizācijas , pazūd autobusu maršruti grantētajos ceļos ... Es vakar skatījos veco Daugavpils rajona karti , izdotu vēl pirmās brīvvalsts laikā . Te netālu no Ilzes atradās Jaunilze , bet es vairs tādu vietu nezinu . Kas tā bija ? Vai mājas vai vairākas mājas vienvietus ?
06.04.2006 20:39
Optimists
Lai dzīvo Ilzes un Ludvigovas, un visi tā ceļa posmā esošie iedzīvotāji! Turieties, cīnieties!
06.04.2006 20:33
Ilzēnietis
Man kaut kāds smieglīgs, šķiet, Rāznas kunga teiktais šajā rakstā, ka Ilzē iespējams visus nodrošināt ar darbu. Vai viņš vispār zina cik Ilzē ir bezdarbnieku? Vai viņu interesē cik jau strādā gan Ilūkstē, gan Daugavpilī un katru dienu braukā uz darbu šos garos ceļa gabalus? Un vai ir painteresējies par statistiku - cik ir aizbraukuši prom no šīs vietas ar nosaukumu - ILZE. Acīmredzami, ka nekas viņam nav zināms, bet vēl skumjāk, ka tas nemaz neinteresē...
05.04.2006 20:39
Ilze
Ja jau novada dome nespēj atjaunot maršrutu,tad pie kāda velna vajadzīga tāda novada dome.
05.04.2006 09:09
Bijunas
Žēl ,ka līdz piektdienai nevar visu rakstu pilnībā izlasīt , tā kā nav zināms , ko novada dome atbildēja uz ilziešu lūgumu palīdzēt maršruta autobusa problēmas risināšanā . Bet vai mazums pašvaldību , kuras dotē savās teritorijās braucošo sabiedrisko transportu ? Jā , interesanti ko teiks novada dome ! Priecājos , ka LL korespondents ceļoja pa maršrutu Ilūkste - Ilze ( caur Ļudvigovu ) un tapa šis raksts . Tad jau redzēsim kā beisies " autobusam būt "" epopeja .
04.04.2006 08:14
Jezups
Priekšnieka dienesta mašīna arī taču nav rentabla.... Likvidēt arī to!