„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.9 °C
apmācies

Meklē jaunu lidostas vadītāju

Nepaziņojot, ka iepriekšējais SIA „Daugavpils lidosta” valdes loceklis Viktors Puzāns pametis savu amatu, Daugavpils dome ir izsludinājusi konkursu uz lidostas valdes locekļa amatu.

Pretendentam jābūt augstākajai izglītībai pārvaldības jomā, teicamām latviešu valodas zināšanām un prasmēm darbā ar datoru, komunikablam.

Valdes locekļa pienākumos ietilpst uzņēmuma pamatdarbības nodrošināšana, uzņēmuma darbības koordinēšana kopumā, ekonomisko un tehnisko attīstības rādītāju noteikšana, ikdienas darījumu, operatīvo darba procesu vadība (piemēram, darījumu slēgšana ar piegādātājiem, klientiem, citām iestādēm, apvienībām un fondiem, organizācijām), izdevumu kontrole, personāla izvēle un apmācīšana, vides aizsardzība utt. Kopā ar dokumentiem pretendentam jāiesniedz Daugavpils lidostas attīstības perspektīvu redzējums.

Konkursam būs trīs posmi. Pieteikumus var iesniegt līdz 24. oktobrim.

Viktors Puzāns komentārā „Latgales Laikam” uzsvēra, ka viņa aiziešana no amata nekādā gadījumā neesot saistīta ar politiku vai to, ka pilsētā nesen nomainījusies vadība. Tas esot viņa personisks apsvērts lēmums. „Man ir tiesības aiziet no darba, savu darba devēju esmu par to informējis. Ko darīšu turpmāk – tā ir mana privāta lieta,” teica V. Puzāns.