„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Latgalē svētkos noslīkuši divi cilvēki

Aizvadītajās svētku brīvdienās Latgalē ūdenstilpēs noslīka divi cilvēki, bet trīs cilvēki izglābti, informē VUGD.

Sestdien pl. 15.58 tika saņemts izsaukums uz Lielo ielu Daugavpilī, kur Daugavā bija noslīcis cilvēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka upē atrodas noslīcis cilvēks. Ar laivu ugunsdzēsēji glābēji noslīkušo cilvēku nogādāja krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Tajā pat dienā pl. 16.10 tika saņemts izsaukums uz Upeņu ielu Daugavpilī, kur Daugavā slīka cilvēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsējiem glābējiem aculiecinieki norādīja vietu, kur ūdenī bija pēdējo reizi redzēts cilvēks. Ugunsdzēsēji glābēji pārmeklēja akvatoriju un ūdenslīdēji trīs metru dziļumā atrada noslīkušo cilvēku.

Pirmdien pl. 22.32 Ludzas un Zilupes ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Nirzas ezeru Ludzas novadā, kurā apmēram 200 metrus no krasta bija apgāzusies laiva ar trim cilvēkiem. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās nelaimē nokļuvušos cilvēkus bija pamanījis makšķernieks, kas viņus ievilka savā laivā un nogādāja krastā.