„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+19.7 °C
apmācies

Olga Rajecka -- «Mana svētku diena»

Dziedātāja Olga Rajecka ar jubilejas koncertu «Mana svētku diena» viesosies Latgales vēstniecībā «GORS»

2022.gada 7.janvārī nozīmīgu jubileju nosvinēja lieliskā latviešu dziedātāja un Triju Zvaigžņu ordeņa virsniece Olga Rajecka. Lai atzīmētu šo notikumu, māksliniece ieplānojusi ar koncertprogrammu «Mana svētku diena» viesoties visā Latvijā. Koncertos piedalīsies arī viesmākslinieki, ar kuriem krustojušies dziedātājas radošie ceļi.


Jau pavisam drīz – 9.aprīlī - Latgales vēstniecībā «GORS» Rēzeknē Olga Rajecka uzstāsies kopā ar mūziķiem Andri Baltaci, Andri Eriņu un vijolnieci Ingu Zeili no grupas «Laimas Muzykanti», grupu «Baritoni» u.c. «Koncerta pirmajā daļā kopā ar Uģi Rozi dziedāsim skaistās Imanta Kalniņa dziesmas. Otrajā daļā skanēs manas populārākās dziesmas īsti latgaliskās aranžijās, kuras veidos Andris Baltacis savā stilā,» stāsta dziedātāja.


Par jubilejas koncerttūri Olga Rajecka saka: «Koncertos piedalīsies gan deju kolektīvi, kuros esmu dejojusi un joprojām dejoju, gan mani draugi mūziķi, ar kuriem kopā esmu uzstājusies beidzamajos desmit gados, gan komponisti, kuri man rakstījuši dziesmas. Daudzi mani draugi diemžēl jau muzicē uz citām skatuvēm, taču svētki ir jāsvin. Ļoti priecājos, ka esmu nodzīvojusi līdz 2022.gadam, un tas ir tik lieliski, ka vēl varu drusku dziedāt un varu vēl uzdancot. Tāpēc būšu ļoti priecīga par iespēju atkal uzstāties publikas priekšā.»


Koncertā piedalīsies arī pavadošā grupa Jāņa Miltiņa vadībā.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.