„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+19.3 °C
nedaudz mākoņains

Kā uzlabot jūsu iespējas laimēt sporta totalizatorā

Sporta likmju spēlēs ir pārliecinoši populārākā azartspēļu forma Eiropā. Sporta likmes dāvā sporta faniem iespēju pārbaudīt to zināšanas un padarīt līdzi jušanu vēl azartiskāku. Sporta likmju spēle ir arī viena no retajām azartspēlēm, kurā ir iespējams laimēt naudu arī ilgtermiņā. Tas gan nenozīmē, ka vairums totalizatora spēlētāju bilance pozitīvi, gluži otrādi. Labas sporta zināšanas pašas par sevi negarantē panākumus totalizatorā. Sporta likmju spēlei ir savas īpatnības, kuras ir jāņem verā, lai uzlabotu savas iespējas laimēt.

Lieciet lietā iepazīšanās bonusus

Iepazīšanās bonusi, kādus spēlētāji var saņemt par pirmās iemaksas veikšanu, dāvina spēlētājiem papildus līdzekļus, ko likt spēlē. Tiesa gan, iepazīšanās bonusu noteikumi ir rūpīgi jāizpēta. Tas cik tie ir izdevīgi, parasti nav atkarīgs nevis no kopējās bonusa summas, bet nosacījumiem, kādi spēlētājam ir jāizpilda, lai iegūtu visu akcijā solīto naudu. Iepazīšanās bonusu noteikumi parasti paredz, ka bonusā iegūtā nauda, kā arī to spēlē liekot laimētie līdzekļi, ir jāapgrieza spēlē noteiktu reižu skaitu, pirms spēlētājs ir tiesīgs to izmaksāt uz savu bankas kontu. Tādēļ reizēm €10 bonuss var izrādīties daudz izdevīgāks par €400 bonusu. Nepieredzējuši spēlētāji bieži vien piesakās iepazīšanās bonusiem, neiedziļinoties to noteikumos un nespēj izpildīt visus nosacījumus, kādi ir nepieciešami, lai saņemtu visu akcijā piedāvāto summu.

Izvēlēties sev piemērotāko totalizatoru

Iepazīšanās bonuss ir tikai viens no faktoriem, kāds spēlētājiem ir jāņem vērā, izvēloties, kurā totalizatorā spēlēt. Totalizatori piedāvā dažādas sezonālās akcijas arī tad, kad iepazīšanās onuss jau sen ir iztērēts, tādēļ ir vērts iepazīties ar sporta likmju vietnes piedāvājumu sadaļu kopumā. Lai gan atsevišķi lielākie totalizatori tēmē uz plašāku auditoriju, daudzi citi specializējas uz šaurāku mērķa auditoriju. Dažas sporta likmju vietnes piedāvā labākas sezonālās akcijas hokeja līdzjutējiem, bet citi vairāk koncentrējas uz basketbolu vai futbolu. Vairāki totalizatori piedāvā arī īpaši izdevīgus nosacījumus atsevišķiem likmju veidiem, piemēram, kombinētajām likmēm.

Veiciet rūpīgu izpēti pirms likmju likšanas

Lai arī cik labi jūs nepārzinātu kādu sporta veidu, nepaļaujieties uz jūsu spēles izpratni vien. Lai veiktu veiksmīgas sporta notikumu prognozes, ir svarīgi rūpīgi izpētīt statistiku. Ir ieteicams īpašu rūpību pievērst abu komandu savstarpējo spēļu rezultātiem. Nereti līgas līdere var piedzīvot šķietami negaidītu zaudējumu kādai no tabulas lejas gala komandām. Visbiežāk tas notiek tajos mačos, kuros nomināli spēcīgāka komanda tiekas ar pretinieci, kuras spēles maniere tai ir neērta. Ir vērts ieskatīties arī abu komandu sniegumos nesenākajos mačos. Ja līgas līdere ir zaudējusi vairākus mačus pēc kārtas, bet nosacīti vajākā komanda ir uzsākusi uzvaru sēriju, abu komandu izredzes uz uzvaru ir vērtējamas visai līdzīgi. Tie sporta likmju spēlētāji, kuri konkrēto sportu izprot labāk, var arī novērtēt komandu spēcīgāko spēlētāju sniegumu pret dažādām aizsardzības taktikām un analizēt, kādu iespaidu tas varētu atstāt uz spēles rezultātu.

Izstrādājiet likmju likšanas stratēģiju

Veiksmīgākie totalizatora spēlētāji lieliski izprot ne tikai sportu, bet arī ir labi pazīstami ar pašas sporta likmju spēles īpašībām un liek tās lietā, lai pavairotu savus laimestus un minimalizētu savus zaudējumus. Ja spēles gaitā kļūst redzams, ka prognoze nepiepildīsies, pieredzējušākie spēlētāji reizēm atspēlē daļu no zaudējumiem veicot atkārtotu likmi. Piemēram, ja spēlētājs liek likmi uz mājinieku uzvaru, bet otrā puslaika vidū uzvar viesi, liekot likmi uz to, ka rezultāts paliks nemainīgs, ir iespējams ierobežot zaudējumus. Daudzi azartspēļu speciālisti iesaka pretoties impulsam uzreiz atspēlēt zaudēto un šādas likmes tiek uzskatītas par īpaši riskantām.