„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.8 °C
apmācies

"Latgales Laiks" paliek kopā ar saviem lasītājiem!

Pēdējā laikā avīzes „Latgales Laiks” redakcija saņem daudz zvanu no sarūgtinātiem lasītājiem, kurus apbēdinājusi ziņa par to, ka Daugavpils pilsētas dome pārdod „Latgales Laika” akcijas. Daudzi nolēmuši, ka iecienītā avīze, kuru viņi lasījuši 30 gadus, beidz pastāvēt. Steidzos jūs iepriecināt, ka mēs joprojām paliekam kopā ar jums, mūsu lasītāji!

Vēl pirms desmit gadiem „Latgales Laika” akcionāri vienlaikus ar fizisku personu bija Daugavpils pilsētas dome, kā arī Ilūkstes un Daugavpils novada pašvaldība. Taču pēc Valsts kontroles ieteikuma pašvaldības sāka pārdot laikraksta akcijas. Vispirms šo soli spēra Ilūkstes novada dome, pēc tam -- Daugavpils novada dome, tagad arī -- Daugavpils pilsētas dome. Un tomēr ik reizi lasītājiem situācija palika nemainīga -- viņi turpināja saņemt savu avīzi gan latviešu, gan krievu valodā.

Arī šoreiz situācija nemainīsies. Daugavpils dome pārdod tikai 25% akciju, pārējā daļa pieder avīzes "Latgales Laiks" ilggadējā direktora nelaiķa Valērija Ivanova mantiniekiem, kuri spēja saglabāt abas avīzes.

Tāpat kā līdz šim, "Latgales Laika" galvenais uzdevums ir saglabāt neitralitāti, nenostāties nevienā pusē ķildās un nesaskaņās, kas mēdz periodiski izcelties, bet gan informēt cilvēkus par Latgalē un Latvijā notiekošo. Mēs arī turpmāk sniegsim jums interesantu informāciju par Latgales pilsētu, novadu, to iedzīvotāju dzīvi, ziņosim par jauninājumiem, ko mums gatavo Latvijas valdība un Saeima.

Pašlaik abonēšanas kampaņa rit pilnā sparā -- daudzi Latgales iedzīvotāji jau abonējuši laikrakstu "Latgales Laiks" latviešu vai krievu valodā visam nākamajam gadam.

Pateicamies saviem abonentiem un lasītājiem par uzticību, līdzdalību un mīlestību!

Ar cieņu, avīzes „Latgales Laiks” redaktore Jeļena Bobkova