„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+21.1 °C
apmācies

Višķu pensionāre cilvēku vidū dzīvo uz salas

1. oktobris ir Veco ļaužu diena. Ap šo laiku sabiedrība it kā atdod parādu vecajiem cilvēkiem, rīkojot pensionāru balles, bezmaksas kultūras pasākumus. Veco ļaužu diena. Bet - ne cilvēka diena. "Latgales Laiks" šonedēļ apciemoja Višķu pagasta iedzīvotāju, septiņdesmitgadīgo Darju Iļjinu, kura kopā ar kaimiņieni Sandru Dzalbi rakstīja redakcijai vēstuli par to, ka kaimiņi slēguši viņu mājas piebraucamo ceļu, taču likums nebūt nav to pusē, kam nodarīts pāri.

Komentāri

16.03.2008 12:46
Lauva
tikai tiesa var atrisināt ceļu jautajumu.Jamaksā par pieteikumu 20Ls un jānorada,ka netikāt informēti par ceļa atņemšanu-visiem ir tiesības uz piebraucamo ceļu,sniedziet prasības pieteikumu tiesā pret to caur kura īpasumu iet ceļš, lai veic labojumus Zemesgrāmatā un uzliek reālservitūta ceļa apgrūtinājumu.Tikai tiesa to atrisinās,vēlēšanas to neietekmēs.Cīnieties-Dievs ar Jums un uzvarēsiet.