„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Sports stiprina ķermeni, bet filatēlija -- garu

Guntis Lociks Daugavpils universitātes studentu aprindās ir plaši pazīstams. Guntis mācās Dabaszinātņu un matemātikas fakultātes otrajā kursā, taču studenta karjerā jau sasniedzis virsotnes, kādas dažam labam nebūtu pa spēkam pat vairākos gados, ņemot klāt arī akadēmiskos atvaļinājumus. Jau otrajā kursā kļuvis par Studentu padomes locekli, taču šajā rakstā runāsim nevis par Gunta Locika sabiedrisko darbību, bet gan par vienu no viņa daudzajiem hobijiem -- jau kopš bērnības Guntis kolekcionē pastmarkas un aktīvi darbojas Daugavpils Filatēlisku biedrībā.

Komentāri

13.02.2007 19:37
Kaspars, kasparmen@inbox.lv
Sveiki! Man pieder sesi lieli pastmarku albumi, dazas markas ir gandriz pat 100 gadus vecas...veletos sazinaties ar preofesionalu filatelistu, lai noteiktu aptuveno so marku cenu. Ja kads ir ieinteresets tad ludzu man rakstit uz epastu - kasparmen@inbox.lv....kaspars_rancans@yahoo.com.... tarabans@inbox.lv vai rakstit/zvanit pec septinjiem uz moboli 28662424. Ar nepacietibu gaidu kadu zinju no pieredzejusa filatelista