„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 7. maijs
Otrdiena
Enriko, Henriete, Henrijs, Jete
+10.2 °C
skaidrs laiks

Emocijas un realitāte traģiskos brīžos

Redakciju apmeklēja Stupeļu ģimene no Ambeļiem, lai pastāstītu par traģiskajiem notikumiem. Pirmais sāpīgais trieciens bija 7. jūlijā, kad Butišķos (Naujenes pagsts) dīķī, kas izveidojies granīta karjerā, noslīka viņu dēli Raimonds un Ainārs. Sekoja sarūgtinājums un pārdomas, kuras mūžībā aizgājušo dēlu māte Ingrīda Stupele, tēvs Roberts Stupelis un brālis Ilmārs uzticēja "Latgales Laikam".

Komentāri

09.11.2007 16:29
murgs
tieshaam murgains raksts un patologiska attieksme. KAUNS kaut ko taadu lasiit. Kauns visu runaataaju vietaa un shausmas par to kaadaa valstii mees dziivojam.
23.10.2007 15:24
Iluciitee
kaut kāds stulbums, kas tai Daugavpils rajonaa notiek! KAUNS!! MILZIIGS KAUNS!! milziigs kauns neatliekamajai paliidziibai, kauns morgas darbiniekiem un kauns par to, ka par daugavpili runa taa.. man, dziivojot vidzemee, ir kauns par to, kas notiek latgalee.. kauns! cilveeki laikam nedriikst vairs mirt.