„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.4 °C
apmācies

VID klientus apkalpos bez pusdienu pārtraukuma un pagarinot darbdienu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Latgales reģionālās iestādes visu nodaļu klientu apkalpošanas zāles strādā bez pusdienu pārtraukuma un dažās nodaļās noteikta viena garāka darba diena -- līdz plkst.19.00 otrdienās strādā Daugavpils un Krāslavas nodaļa, trešdienās -- Rēzeknes un Ludzas nodaļa, ceturtdienās -- Preiļu nodaļa.

Komentāri

14.10.2003 14:13
zuze
jaunumi varbūt kādā nodaļā, bet Rēzeknē VID nodaļa strādāja gan bez pusdienlaika, gan arī trešdienās līdz 19.00, kādam tas ir jaunums rēzekniešiem-nē(tas bija jau pirms reģiona izveidošanas)
14.10.2003 08:33
Jānis, Janis@one.lv
Vislielākās rindas VID Daudavpils nod. ir 215 kabinetā. Praktiski rindā jāstāv vesela stunda. Piektdien nostāvot stundu rindā darbiniece izgāja bez desmit minūtēm piecos un pateica, ka varat iet mājās. Pie kam man jābrauc 40 km. Tā ir ņirgāšanās par nodokļu maksātājiem. Uzņēmējs tā nevarētu rīkoties, jo tad pie viņa vairāk neviens nenāks un rindās arī nestāvēs. VID man saistās ar atmiņām par PSRS- tur bija gan rindas, gan represijas (solis pa labi vai kreisi tā.....).