„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Darbojas apvienība lauksaimnieku apvienošanai un informēšanai

Daugavpils rajonā darbojas sabiedriskā organizācija "Daugavpils rajona lauksaimnieku apvienība". Apvienības centru vada izpilddirektors Igors Sergejevs. Sarunā ar "Latgales Laiku" viņš uzsvēra, ka apvienība izveidota ar mērķi apvienot un informēt lauksaimniekus un viņus pārstāvošās dažādās organizācijas lauku un zemkopības jautājumu risināšanā. Projekts īstenots ar Lauksaimnieku atbalsta dienesta finansējumu sadarbībā ar Daugavpils rajona Lauksaimniecību konsultāciju biroju. Apvienības centrs atrodas šī biroja telpās, tas apgādāts ar biroja tehniku un interneta pieslēgumu. I. Sergejevs uzsvēra, ka apvienībā uzņem tos, kuri sevi atzīst par piederīgu laukiem - dārzniekus, puķkopjus, biškopjus, zemnieku saimniecību īpašniekus, lauktehnikas servisa, lauku tūrisma un citu pakalpojumu sniedzējus.

Komentāri

14.10.2003 12:48
elina, elina.vimba@vaad.gov.lv
prieks par šādu aktivitāti. žel, ka visos LAtvijas reģionos nav šādu centru, kas palīdz lauksmainiekiem ar svarīgas informācijas iegūšanu. Gribu ieteikt apmeklēt www.vaad.gov.lv mājas lapu, kuraa arī ir noderīga informācija, kas drīzākajā laikā tiks arī atjaunota un papildināta