„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
neliels lietus

Kādēļ atstādināja Jāni Kudiņu?

17. oktobrī "Valdības Vēstnesis" publicēja reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra Ivara Gatera rīkojumu par Višķu pagasta priekšsēdētāja Jāņa Kudiņa atstādināšanu sakarā ar Valsts kontroles lēmumu un Revīzijas komisijas atzinumu, ka Daugavpils rajona Višķu pagasta padomei Finanšu ministrijas piešķirtie 9000 latu ūdens trases atjaunošanai ir izlietoti, neievērojot likumdošanas prasības. Dienu pirms šīs rīkojuma J. Kudiņš atkāpās no priekšsēdētāja amata pēc paša vēlēšanās.

Komentāri

29.10.2003 08:21
ANDRIS
Ministrs negrib saprast Latgales cilvēku lielo atbildību par nabadzībā iedzītajiem pagastiemun iedzīvotājiem.Ministram ir jāatvainojas Višķu pagasta iedzīvotājiem par savu nepareizo lēmumu.
28.10.2003 15:45
Aina
Taisnība, pagasta iedzīvotāji par ministra rīkojumu ir šokā. Uz priekšsēdētāju varēja droši paļauties - pagasta vajadzībām, skolai visu sadabūs!
28.10.2003 11:35
ilze, ilze@apollo.lv
Jānis Kudiņš ir labs saimnieks un reizēm mūsu likumdošana ir tik birokrātiska un pret cilvēku labklājību vērsta, ka nezini - kā labāk rīkoties: pēc sirdapziņas vai pēc likuma.