„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

"Jaunatnes skolā" valodas varēs apgūt lētāk

Daugavpils domes izglītības un kultūras komitejas sēdē tika atbalstīts Jaunatnes skolas vadības lūgums samazināt maksu par valodas kursiem. Šādu lūgumu Jaunatnes skolas vadītājs Antons Marcinkevičs iesniedzis tādēļ, lai skolai varētu piesaistīt skolai pēc iespējas vairāk apmeklētāju. Valodu kursus galvenokārt apmeklē skolēni un studenti, kā arī bezdarbnieki un tie, kas gatavojas naturalizācijai. Tā kā citas firmas piedāvājot apgūt valodas par zemāku maksu, centrā samazinājies apmeklētāju skaits. Ja pērn skolas pakalpojumus izmantoja 980, tad šogad tikai 700 apmeklētāji. Līdz ar to arī skolai radušās finansiālas grūtības.

Komentāri

12.04.2009 01:54
Jānis, nekrize@inbox.lv
Daudzi izceļo uz ārzemēm, bet valodu zināšanu nav! es esmu atradis unikālu programmu kā ātri apgūt nepeciešamo svešvalodu sarunu līmenī... vairāk informācijas http://tobebest.com/4768.html