„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.9 °C
apmācies

Kā "Latvijas fotogrāfi atklāj Latgali"

14. novembrī Preiļu kultūras namā notiks fotokonkursa "Latvijas fotogrāfi atklāj Latgali" laureātu sveikšana un izstādes atklāšana, "Latgales Laikam" pastāstīja konkursa rīkotājs, fotomākslinieks Igors Pličs.

Komentāri

20.11.2003 15:40
dalibniece
aizbraucot uz atklashanu, biju ljoti parsteigta par apskatamo fotografiju brecoshu tradicionalismu-ainavas, vecishi, Aglona... originalu vesmu pilnigs iztrukums. ar dazhiem iznjemumiem. lai gan organizetaji sludinaja, ka Latgale tikshot atspoguljota "netradicionali"! daudzaam bildem pat kompozicija piekliboja, bet izkara tik un taa! savukart albumaa ar bildem, kas nesanjema to godu tikt izstaditaam, bija salikti kopaa gan atbaidoshi gimenes albuma foto un pilniga amatierisma paraugi, gan ari visai labi darbi. Kadelj taa?!
15.11.2003 10:03
Māra Vodopjanova, mara@depoprojekts.lv
Vakar apskatīju šo izstādi, biju patīkami pārsteigta par lielo fotogrāfu un pašvaldību atbalstu, krāšņumu un mīlestību, kas staro no darbiem. <br>Paldies Igoram Pličam par fantastisko ideju koncentrēt labo, kas mūsos ir, lai šī ideja iet apritē, lai tā apstaigā Latvijas pagastus un atnāk uz Rīgu. Paldies!