„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Tirgotāji grib izdzīvot vai viņus grib izdzīt

11. novembrī Daugavpils gaļas paviljonā tirgū "Ditton Nams" notika mītiņš, kurā piedalījās sašutušie tirgotāji. Viņu neapmierinātību bija izraisījušas nebeidzamās pārtikas un veterinārā dienesta inspektoru pārbaudes un augstā nomas maksa. Ar savām pretenzijām pārdevēji vērsās pie tirgus vadības.

Komentāri

21.11.2003 08:30
Mākoņu stūmējs, one@lv
Mēs esam atgriezušies 10 gadu atpakaļ, kad lopiņus kāva mājās. Tagad notiek tas pats. Jūs pasakiet kur var nokaut cūciņu un cik tas joks izmaksās no Bebrenes pagasta (aizvest lopiņu ar spectransportu, pēc tam saņemt darba laikā, pa nakti atrast saldētavu un no rīta aizvest uz tirgu). Domāju, ja ganāmpulkā nav vairāk par 500 lopu, tad laicīgi viss jāmet malā. Gan jau eiropa pabaros un arī krutka būs. Visus darbus pie malas!!!
20.11.2003 19:53
li
Ziniet, dažreiz rodas iespaids, ka gaļas paviljonā valdā antisanitārija, īpši skatoties uz priekšautiem. Sapratu, ka darbs nav no tīrajiem un tomēr... Arī apkalpošana nevisās vietās. Nesen mani tā apkalpoja "Foreverā", ka es tur vispār iet negribu.