„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Satiksmes shēmu Daugavpilī turpinās pilnveidot

Pirms dažiem mēnešiem Daugavpils centrā tika ieviesta jauna satiksmes shēma, kura daudzos autovadītājos radījusi neapmierinātību. Uz lasītāju jautājumiem atbild pilsētas domes transporta komisijas locekļi Georgijs Šatrevičs un Sergejs Karnauhovs.

Komentāri

29.11.2003 12:34
Andris
Nu vai tad nepietiek ar to ko jau uz doto momentu ir sastrādājušhi? Tā jau nevar gandrīz nekur izbraukt, kur nu vēl ja kāds atbrauc no attālākas pilsētas vai ciema? <br>Kaut vai ņemam DU veco korpusu, agrāk kā cilvēks varēja iebraukt, bet tagad jāveic "goda apļi", lai varētu piestāt. Stulbums. Labāk neko nedarīt!
28.11.2003 08:33
Janis, one@lv
Tad jau iznāk, ka pilsētai nekāda ienākuma nav. Tad jau labāk netracināt cilvēkus un izdarīt tāpat kā Ventspilī- tādu maksas stāvvietu vispār nav. Es domāju, ka ventspilniekiem par ekonomisko pamatojumu ir labāk. Viņi aprēķina un tad dara. Līdz ar to iegūst pozitīvu attieksmi no saviem iedzīvotājiem, ko nevar teikt par Daugavpils mēriem.