„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Adventa durvis

  • Aivars Gusevs, Daugavpils ev. lut. draudzes mācītājs
  • Aktualitātes
Adventa laikā mēs īpaši izjūtam kā ap mums un arī mūsos darbojas divi pretēji spēki. Viens- klusi uzrunā un aicina ieskatīties sevī, citos un Dievā, otrs- skaļi un uzbāzīgi met acīs izaicinājumu atstāt klusās pārdomas un laisties galvu reibinošā notikumu un piedāvājumu jūklī.

Komentāri

12.12.2003 14:07
saprge
Apzynuoti nalaizju ituus tingeljtangeljus sev kluot - vysu tuu marasmu, kas doruos. Vysus tuus guurnus gruuzuushuus i dudynuushuus Santa Klausus. <br>Tod lobuok bazneica, piisnidzs mezjsh i vysgolaa troka chyguonuus iishona piec Adventa beigom, dziizjuut i kastruuljus sytuut. Tikai tys vyss nav piiejams trokaa steigaa skriinuushim i iz peljnju orientaatim ciljviecenjim, kuru bazneica ir supermarkets. a taidu teik vaira i vaira. <br>Mes asom izradzaatii, kam veelj ir iispieja iiiit sovaa mezjaa i ar sovim draugim aiziit iz bazneicu i izatrokuot chyguonuus, navys nuusadzert.
12.12.2003 11:25
iveta, jiveta@navigator.lv
es gribetu piebilst, ka Ziemasseetki nav nekadi komerciaalie sveetki, taa saknes jaameklee ikvienam savaa dveeselee, neviena daavana neatsver so sveetku patieso buutiibu, kas ir atkal atdzimsana miilestiibaa, jo taa atver visas durvis uz so dziivi. man riebjas , ka visi grib izpatikt citiem, tikai pienaakuma peec sniedzot daavanas. Vajag sajaa procesaa ielikt miilestiibu un tad jau paareejais naaks pats no sevis
12.12.2003 11:22
anninja
Laikam tas ir labākais raksts pēdējā laikā.