„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.2 °C
apmācies

Vai atvadas no dzīves ārpus ekonomikas?

Var uzskatīt, ka Daugavpilī ir notikusi gandrīz vai revolūcija, dzirdēju kadu sakām. Jo kā gan citādi lai nosauc populāri nepopulārā, vismaz ekonomiskos aprēķinos, nevis ārpus ekonomikas esošos lidojumos balstītā lēmuma par pensionāru bezmaksas tramvaja atcelšanu. Pieņemtais lēmums, manuprāt, ir mazliet taisnīgāks attiecībā pret visiem Daugavpils pašvaldības teritorijā dzīvojošajiem pensionāriem, jo tagad braukt par puscenu pensionāriem būs iespējams gan tramvajā, gan autobusā. Taču, vai Daugavpils pašvaldības lēmumu kā taisnīgu uztvers Daugavpils rajonā dzīvojošie pensionāri?

Komentāri

20.12.2003 11:01
anninja
Domāju, ka šajā gadījumā neko labot jau nevar - ko Eigima vadība piestrādāja, ar to arī būs jādzīvo. Tikai es nesaprotu, kāpēc notiek tā - jo lielākā amatā cilvēks atrodas, jo mazāka ir viņa atbildība par padarīto darbu. Ja amatpersonai būtu jārēķinās ar to, ka kļūmes gadījumā nāksies šķirties no saviem personiskajiem ietaupījumiem, lai atlīdzinātu savas pārvaldes rezultātā radušos zaudējumus, tad droši vien pie varas "siles" nebūtu tāda drūzma...Tā es to redzu, un tāpēc mani diemžēl vairāk nespēj pārliecināt neviena varasvīra oratorprasme. Tie pārsvarā ir tukši vārdi bez jelkāda pamatojuma. Domāju, ka arī runātāji paši to apzinās. Bet eksperimenti ar nodokļu maksātāju naudu turpinās. Pilnā sparā.
18.12.2003 18:57
Ilmars, ilmaars@inbox.lv
Daugavpils rajona pensionaari, kuri kaadreiz straadaaja Daugavpilii un maksaaja nodokljus, tagad izraadaas otraas shkiras pensionaari saliidzinaajumaa ar saviem pilseetas koleegiem.