„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

Vai pensionāri varēs bez maksas braukt pilsētas sabiedriskajā transportā?

Daugavpils domes sēdē 11. decembrī lems par bezmaksas braukšanu pensionāriem 2004. gadā vienā no sabiedriskā transporta veidiem pēc izvēles - pilsētas maršruta autobusos vai tramvajos.

Komentāri

05.12.2003 21:38
jupis
Ilzit, nu nevajag tikai parspilet ar tiem lenajiem tramvajiem un kratisanos uz tirgiem. To, kadi dazreiz ir sie pensionari tev labprat pastastis tramvaju konduktori. Tas ir nenormali, ka svetdienas tramvajs pilns ar pensionariem, kuri protams, erti sez, bet parasts cilveks spiests maksat 15 santimu par neertu brauksanu parpildita tramvaja. Labak uz siem dotacijas lidzekliem butu nopirkusi jaunus tramvajus, butu labi gan pensionaram, gan stradajosam cilvekam.
05.12.2003 17:06
ilze
komentārs komentāriem. Man ir tikai puse līdz pensijas gadiem, bet domāju citādāk.Jums laikam nav pazīstams neviens vecs, tuvs un mīļš cilvēks. Māte, tēvs vacmāmiņa. Par tiem gan jūs runātu citādāk. ne jau sava prieka pēc viņi (kā mazi bērni) sēžas tramvajā /kurš nemaz tik ātri nebrauc/ un "kratās" uz tirgu vai arī pie saviem bērniem, lai pieskatītu "mazbērnus".
05.12.2003 16:06
jupis
Visgodigak butu pensionariem maksat mazak, 10 santimus. Tad tomer vini padomatu uz kurieni un vai vispar vajag braukt, jo tagad biezi vini brauka bez jegas. Kur tad viniem ta katru dienu jabrauc? Bet musu dome jau glevuli sez, kuriem bail pienemt nepopularus lemumus. Kaut ka pensionari agrak masveida nemira bada, kad bija jamaksa par sabiedrisko transportu, bet visi jau grib kaut ko dabut par velti uz citu rekina.
05.12.2003 13:19
Jatnieks
vajadzēja paanalizēt arī uz kurieni īsti pensionāri brauc. <br>Izstrādāt speciālus maršrutus un izdalīt speciālus tramvajus ar īpašu marķējumu, kuros drīkstētu braukt tikai pensionāri, bet bez maksas. <br>Tādējādi vieglāk būtu aprēķināt kompensējamās summas.