„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+5.9 °C
daži mākoņi

Parādu dēļ pietrūkst līdzekļu Ziemassvētku dāvanām sociāli neaizsargātajiem

Daugavpils Sociālās palīdzības centram pagājušā gada parādu dēļ pietrūkst 6000 latu Ziemassvētku dāvanām sociāli neaizsargātajiem, "Latgales laikam" pastāstīja Sociālās palīdzības centra vadītājas vietniece Benita Siliņa.

Komentāri

11.12.2003 13:55
Jatnieks
ja pagājušo gadu dāvināja 6000 LS, tad šogad arī izrādās vajag dāvināt. <br>Un tā summa drīkst tikai augt. Izdari labu darbu un tas kļūs par tavu pienākumu. <br>Nez kā ir ar nodokļu nomaksu? <br>Kredīta dzēšana ir līdzvērtīga naudas piešķiršanai, par ko valsts budžetā būtu jānomaksā nodokļi. <br>Valsts budžets un pašvaldību budžēts ir dažādas lietas. <br>Visi cilvēki komunālos maksājumus veic no savas algas, par kuras saņemšanu katrs samaksā valsts budžetā sociālo , ienākuma nodokļus. <br>Tā piemēram lai samaksātu 40LS par siltumu cilvēkam valsts budžetā jāiemaksā 30 LS. <br>Ja tos 40LS iedzīvotāja vietā maksās pašvaldība, valsts budžets 30 LS nesaņems. <br>Kas sauks pie atbildības pašvaldību pārstāvjus, kas pieņem lēmumus par parādu dzēšanu nenomaksājot valsts budžetā atbilstošu summu?