„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.9 °C
apmācies

Pauliņu mājās māls dzīvo un dziedē

Gleznainā vietā Grāveros Dubnas upes krastā atdzīvojusies veca lauku māja. Te tagad saimnieko keramiķi Olga un Valdis Pauliņi un viņu astoņgadīgā meita Līga. Pabūt ik pa laikam tuvāk pie dabas un ūdeņiem ģimenei bija sens sapnis, kuru tā īstenoja ap Ziemassvētkiem, uzdāvinot sev māju upes krastā. Darba pie saimniecības sakopšanas vēl bezgalīgi daudz, taču pats galvenais jau esot izdarīts - izbūvēts ceplis, kura pirmā svinīgā izņemšana, piedaloties kaimiņiem un draugiem, notika 25.aprīlī.

Komentāri

12.09.2008 18:14
Vita, vitazoltnere@inbox.lv
Paldies par brīnumdarbu, Valdis Pauliņa kungs! Bet ļoti gribētos aizbraukt pie Jums un redzēt šo dabīgo brīnumu - melno keramiku! Kā arī iegādāties tējkannu ar deguntiņu (1,5 litri), kur varētu uzvārīt zāļu tējas!!! Arī krūzes klāt (tējas un kafijas). Ja nav regulāras ekskursijas pie Jums, tad kā pie Jums var aizbraukt? Ar lielu cieņu, Vita Zoltnere