„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

Kur DzKSU tērē īres naudu?

Jautājums, kur paliek nomaksātā īres nauda, satrauc daudzus Daugavpils iedzīvotājus, kuri nav pietiekami informēti par Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmumu (DzKSU), kam bieži pārmet bezdarbību un iekasētās naudas izšķērdēšanu. Par ko īstenībā mēs maksājam DzKSU, stāsta uzņēmuma galvenā ekonomiste un plānošanas nodaļas vadītāja Aina Silajeva.

Komentāri

18.01.2004 23:57
exPatriots
Ļoti žel bet kā P.U. DzKsu nav konkurēt spējigs. Privatizācija iet uz beigam un alternatīvam struktūram vajag saraut. Ko vajag gribēt no tādas P.U. vadības kas pašlaik rūlē? Vienīgā izeja : 1.Obligāti jānomaina esošā administrācija, 2. Pārskatit galveno specialistu atbilstību .3.Samazināt personālu 20%4.Parrēkināt apsaimniekošanas izcenojumus.5 Strādat,strādat,strādat......Šo projektu var izspildīt tikai kopsaukļi ar DOMI. Bet šodien mērķtiecīgi tiek nēmākulīgī virzits uz kluso juridisko saistību pārņemšanu uz privatfirmu.Ņemot vērā iedzivotāju inertumu to var nēpamanīt. Domāju ka tas neizdosies,jo DOMĒ nav strādat gribētāju.Tā ka bus jāpacieš līdz nākošam vēlēšanam.Žēl cilvēku.
18.01.2004 09:34
java
Vispar vienigais, kas tiek darits, ir ielu tirisana, parejais ir atstats novarta. Man jau kauns no pazinam, kas ienak mana kapnu telpa, tas ir sausmigas, bet remontu sola tikai pec 2 gadiem. Bet pasi sev jau atrada lidzeklus, lai uztaisitu remontu.
16.01.2004 23:15
xxx
Man gan kaut kā liekas,kad kāpņu laukumi ir atstāti iedzīvotāju uzkopšanas pārziņā,atkarībā no Rīgas,kur tos tik tiešām uzkopj sētnieki... Tāpēc nevajag uzskaitīt tos darbus,kurus sētnieki neveic...