„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.8 °C
apmācies

Daugavpilī plāno slēgt iecienīto bērnu kafejnīcu "Sindi"

Daugavpilī nerentabilitātes dēļ plāno slēgt iecienīto bērnu kafejnīcu "Sindi", "Latgales Laikam" pastāstīja Daugavpils Būvvaldes vadītāja Ģertrūde Kudiņa.

Komentāri

19.01.2004 12:55
es
Tādus supermarketu un tirdzniecības centrus visās rietumu valstīs būvē tikai pilsētas nomalēs, vismaz ārpus pilsētas centra. Bet kas notiek pie mums? Milzīgās, bezgaumīgās celtnes tiek uzskatītas par baigo pnākumu mūsu "dižās " arhitektes darbības vēsturē.
18.01.2004 09:28
luksis
Ja, vispar liekas, ka Kudina ir svaka arhitekte. Daugvpils nevar lepoties ne ar vienu interesantu celtni, kas butu uzbuveta pedeja laika. Tira skaudiba parnem lasot ka rosas Liepaja. Un Kudina vel lepojas, ka nezin ko vina ir uzlabojusi Maksimas izskata. Labi, lai ar tiem lielveikaliem ka ir ta ir, tas ir bizness, un tadi tie izskatas visur, bet kur kadas interesantas idejas un realas savdabigas celtnes? Vai patiesam Daugavpili nav labu arhitektu, vai Latvijas arhitekti neko negrib piedavat mums?
17.01.2004 20:56
mince
Buutu lloti zzeel, jo Daugavpilii kafejniicu ir lloti maz! Pusdienlaikaa tur tak ir cilveeki!
16.01.2004 21:44
garoza
Pilnībā piekrītu arttiecībā par Kudiņu. Kā ieraudzīju kāda veida, stila un galvenais izmēru celtniecība notiek pilsētas centrā, pirmā doma bija - kā to varēja pieļaut galvenais arhitekts.
15.01.2004 18:18
li
Kudiņa pēdējā laikā runā nejēdzīgās lietas. Daudzi jau apšauba viņas profesionalitāti, īpaši runājot par to kā viņa kropļo pilsētas vēsturisko centru.