„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.9 °C
nedaudz mākoņains

Ko darīt ar Daugavpils asfaltbetona rūpnīcu?

Daugavpils pilsētas domes revīzijas komisija ir sākusi analizēt Asfaltbetona rūpnīcas finansiālo situāciju. Komisijas atzinums varētu kļūt zināms 22.janvārī, pastāstīja komisijas priekšsēdētāja Olga Sirotkina, piebilstot, ka nepieciešams iegūt precīzus skaitļus par finansiālo situāciju uzņēmumā un informāciju, kas pašvaldībai nepieciešama norēķiniem ar pašvaldības SIA "Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums" (DzKSU).

Komentāri

19.01.2004 23:35
ex deputāti,,,
rūpnīcas strateģija bija reala, perspektīva ari tagad, vai aizmirsat ka pilsētas komunikācijas jāmaina, a pēc tā bus jāsaved kārtībā ielas.Cik tas izmaksās ņemot asfaltu no malas? Saki par 40% ? A kur tu bīji kad par to iegādi vajadzēja balsot ? Daugavpils iedzivotāji ! Vai tiešam par šiem kungiem atkal balsosim ? Scenārijs : par paradiem, PU neizdevīgi pārdos "citiem" ar noteikumu ka 14 gadus dome pirks tā produkciju ..... un citas vērsijas. Cien. A.DUPSI , vienkārši jāstrādā.