„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Daugavpils dome saņem trīs "Mercedes Benz" mikroautobusus

21.janvārī DaimlerChrysler AG Mercedes - Benz ģenerālpārstāvja Latvijā SIA "Domenikss" direktore Benita Sadauska uzdāvināja Daugavpils pašvaldībai atslēgas no trim mazlietotiem "Mercedes Benz" mikroautobusiem.

Divus no dāvanā saņemtajiem mikroautobusiem Daugavpils dome plāno nodot pašvaldības policijai, bet trešo - izmantot savām vajadzībām. Dāvināto mikroautobusu kopējā vērtība tiek lēsta 42 000 latu apmērā. Šis dāvinājums Daugavpils domei no SIA "Domenikss" ir kā pateicības žests par SIA "Domenikss Daugavpils" piešķirto zemes gabalu 8448 kvadrātmetru platībā autocentra būvniecībai, sacīja B. Sadauska.

Šopavasar Daugavpilī tiek plānots uzsākt "Mercedes" autocentra būvniecību, kurā varēs iegādāties jaunas un lietotas "Mercedes - Benz" markas automašīnas un komerctransportu, kā arī veikt pilnu garantijas un pēcgarantijas servisu un apkopi, iegādāties oriģinālās "Mercedes - Benz" rezerves daļas un aksesuārus.

Ar autocentra būvniecību Daugavpilī, SIA "Domenikss" aktīvi pievēršas uzņēmuma reģionālā tīkla veidošanai. "Reģionu ekonomiskās aktivitātes strauji pieaug un mums ir aizvien vairāk klientu ārpus Rīgas. Tas nosaka nepieciešamību arī "Domenikss" būt tuvāk klientu biznesam," skaidroja SIA "Domenikss" direktore Benita Sadauska.

Autocentrs atradīsies Balvu ielā 1. Sākotnēji tajā plānots nodarbināt 22 cilvēkus. Tā būvniecību plānots pabeigt līdz 2004.gada beigām, izmaksas tiek lēstas 700 000 latu apmērā.

Šis būs jau otrais šāds autocentrs Latvijā, viens jau darbojas Ventspilī.

Komentāri

23.01.2004 21:15
xxx
Tas droši vien notiek, lai "iznīcinātu" vietējos autoservisus....
23.01.2004 15:12
anninja
Urrāāāā! Beidzot Latgales reģions sāk strauji attīstīties!!! A kad iedzīvotāji to manīs?
23.01.2004 15:01
nekorumpētais
Vai tas nav interešu konflikts vai atklāta korupcija mēs jums zemi, jūs mums auto?