„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Kāpēc gripai patīk Daugavpils?

Laikam jau esmu ļoti nevalstisks cilvēks, jo šobrīd mani visai maz uztrauc valdības krīze. Mazliet vairāk domāju par izglītības reformu un nejēdzīgajām spekulācijām ap to. Taču visvairāk šonedēļ esmu domājusi par gripu. Varbūt tapēc, ka šogad ar to slimo daudzi paziņas un kolēģi. Un tieši gripa man likusi padomāt arī par dažādu parādību savstarpējo saistību.

Komentāri

01.02.2004 19:24
garoza
Darva, <br>secinājums - tev dzīvē neveicas.
01.02.2004 19:23
garoza, darvai
secinājums - tev dzīvē neveicas.
01.02.2004 09:35
Darva, iiii
Tā tiem stulbajiem daugavpiliešiem arī vajaga! Lociet vairāk aflobīnu, kurš vēl reāli nav no gripas pasargājis pilnīgi nevienu un galīgi aiznirstiet par remantadīnu (kurš pavisam rāli, šogad paglāba no gripas epidēmijas citas pilsētas) un viss būs OK - drīzāk apsprāgsiet un būs vieglāk visiem - gan Jums gan Latvijai
30.01.2004 11:30
vidzemniece
laikam jau Somes kundzei ir taisniba ne tikai par stradajosajiem vien. Varbut tas prokrieviskas aktivitates mazak vajadzetu? Tada it ka sakariga pilseta,bet kur tik krieviska?vai tad tiesam tik akli saujinai politiku mute jaskatas,ka aizmirstas reala dzive? ja seit gadu nodzivojusi apmainas programmu studenti no dazadam pasaules valstim iemacas labi runat latviski - atkartoju - GADU NODZIVOJUSI!!!!!, tad vai tad krievi ir stulbaki? kapec vini ta sevi pazemo? bet-ja pamata ir latviesu valodas un tautas nicinasana...tad jau nav ko brinities...
30.01.2004 09:17
ilze
varbūt arī esam slimāki, bet daļēji tas ir žurnālistu nopelns. Ziņu agentūras jau janvāra sākumā interējās:cik tad slimo?Ak, neviens?Vai tiešām vēl Daugavpilī ar gripu neslimo??Varbūt statistikas skaitītāji (arī ārsti) pie gripas pieskaita vīrusus u.c. saaukstēšanās. <br>Par darba vietām Somes kundzei taisnība - darbinieki strādā: šķauda, klepo un tomēr strādā. Kāpēc???Nezinu- varbūt tas ir darbaholisms, nevēlēšanās sēdēt mājās. /Es runāju par tām darba vietām, kur var droši var ņemt slimības lapu, nebaidoties zaudēt darbu/.
29.01.2004 21:45
garoza
Nu bet loģiski, slimība pielīp cilvēkam, kuram ir vājāka imunitāte. Daugavpiliešiem organisma aizsargspējas pretojas un cīnās ar sociāli nesakārtoto dzīvi, bezdarbu un bailēm par nākotni, t.i. aizsarspējas novirzītas uz ko citu.