„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.4 °C
skaidrs laiks

Latgales saimnieces veidos kopīgu ēdienkarti

Pilnā sparā turpinās Eiroreģiona "Ezeru zeme" Phare 2001 Pārrobežu sadarbības programmas projekts "Kulināro pakalpojumu tīkla pilnveidošana Latgalē, pamatojoties uz Kulinārā mantojuma koncepciju", kura mērķis ir uzlabot kulinārijas servisu Latgalē un sekmēt gastronomiskā tūrisma attīstību, kura pamatā būs kopīgi izveidota Latgales ēdienkarte. Šobrīd uzņēmumi no pieciem Latgales rajoniem prezentē projekta koordinatoriem savu pavārmākslu un iepazīstas ar projekta gaitu. Lai iepazītos ar Latgales saimnieču meistarību, braucienā pa Daugavpils rajonu kopā ar projekta vadītāju Ilzi Stabulnieci un Daugavpils rajona padomes izpilddirektora vietnieci Ināru Natarovu devāmies arī mēs.

Komentāri

30.01.2004 16:57
madaļa
muhomor zinu labāk par tevi, kas notiek Eiropā, bet parādi ko mūsu pils. lauku partnerība ir izdarījusi???
30.01.2004 15:57
Muhomors
Madaļai <br>Protams, Madaļa, vieglāk ir sēdēt aizkrāsnē, adīt zeķes, laist garām Eiropas naudu (kuru, starp citu, tāpat vien pabalstiem nedāļā (diemžēl vai par laimi)), un darīt latviešiem raksturīgāko - apdirst visus, kas kaut ko, bet dara. Citās valstīs pat lauku tantuki liek galvas kopā un domā, kāsabīdīt projektus, tas skaitās Lauku partnerība un tam dod naudu! Tā lūk!
30.01.2004 13:21
vabaļa
sūdzēšos uz Tevi Strasbūrā!!!
30.01.2004 10:01
madaļa, nav
atkal kārtējā lieta, ar ko atmazgāt naudu: tikai cilvēkiem, kas nekad nav iesaistīti šādos projektos vēl var iestastit, ka viss ko darām ir dēl jums. Muļķības. Minimāla summiņa aizies bezjēdzīgas grāmateles izdošanai, pārējais- pašiem kabatā. No kā tad braukās lepnās mašīnās, rīkos lepnas prezentācijas utt. A jūs naivie ļautiņi tikai ticiet- viss būs labi.
30.01.2004 09:24
lidija
atkal globalizācija. Visur tik kopīgi u.t.t. Likvidesim pagastus, bet kad tad sāksim apzināties individualās vērtibas?